top of page

Leasen

De kleine lettertjes, maar dan groot

Hoe werkt het?

Bekijk de informatie op onze website en laat je gegevens achter op het contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op om je aanvraag te bespreken en volgen dan de volgende stappen;

  1. We komen bij je langs voor een vrijblijvend en gratis inventarisatiebezoek. Hier bespreken we je wensen en bekijken we de (technische) mogelijkheden. Meestal hoor je nog tijdens het bezoek van ons al de maandprijs.

  2. Na het inventarisatiebezoek ontvang je de offerte. Hierop staat de definitieve maandprijs en welke apparatuur geïnstalleerd wordt.

  3. Je hebt rustig de tijd om over de offerte na te denken en we horen het graag als je akkoord gaat.

  4. We plannen de installatie zo snel mogelijk in, meestal kan dit al binnen 14 dagen.

  5. Ruim voor de installatie-datum ontvang je alvast jouw overeenkomst. Deze teken je op de dag van de installatie. Wij nemen deze uitgeprint voor je mee.

  6. We komen installeren en je kunt genieten van je airco('s)!


Looptijd

De standaard lease overeenkomst heeft een looptijd van 60 maanden. Hierna kun je de overeenkomst maandelijks opzeggen en de apparatuur voor €1,- van ons overnemen.

Producten

Bij de reguliere overeenkomst installeren wij een Haier Revive Plus airconditioning met het gewenste vermogen. Deze serie van Haier met hoogwaardige kwaliteit is uitgekozen vanwege zijn lange levensduur en efficiënte koeling en verwarming. Alle details staan op de Producten pagina.

Neem contact met ons op als je meer dan 4,8 kW of een multi-split oplossing nodig denkt te hebben.

 

We kunnen ook apparatuur van bijvoorbeeld Daikin, Mitsubishi Heavy Industries of Carrier leveren. We maken hier graag een afgemeten overeenkomst voor op indien gewenst.

Installatie

Bij de installatie hangen wij de binnenunit op, boren één gat, installeren de buitenunit staand of hangend, en verzorgen de koudemiddel handelingen. Als laatst werken we alles netjes af en ruimen we onze troep op. Bekijk alle details op de Installatie pagina.

Veiligheid

Veilig werken is belangrijk. Daarom werken we op een ladder tot maximum hoogte van ongeveer 3.50m. Indien gewenst of noodzakelijk om hoger te werken, bijvoorbeeld bij een doorvoer op zolder, of een buitenunit die hoger moet hangen, kan het nodig zijn om een steiger te huren. De kosten hiervoor vallen buiten het standaard maandbedrag. Als deze situatie zich voordoet, bespreken we dit uiteraard tijdens het inventarisatiebezoek.

Betaling

De eerste termijn betaal je op de dag van de installatie via iDeal. Met deze iDeal betaling geef je direct toestemming voor het automatisch incasso voor de rest van de looptijd. Je kiest zelf de datum waarop je de betaling wilt laten afschrijven.


Aanbetaling

Je hoeft bij ons normaliter geen aanbetaling te doen. Indien je het maandbedrag wilt verlagen en wat extra korting wilt ontvangen, kun je er wel voor kiezen om een deel aan te betalen. 

Onderhoud en storingen

Gedurende de gehele looptijd zorgen wij ervoor dat de airco('s) naar behoren blijven functioneren. Hiervoor komen we minimaal één keer per jaar langs voor onderhoud. Dit zorgt ervoor dat we eventuele storingen voor kunnen zijn, en dat je de hele zomer en winter kunt genieten van een comfortabele binnentemperatuur.

Gaat er toch iets mis, dan zijn we telefonisch of via Whatsapp bereikbaar op 085-
0600871. We lossen het probleem dan telefonisch met je op, of komen zo snel als nodig bij je langs.

Garantie

Omdat je geen eigenaar bent van de geïnstalleerde airco('s) hoef je je geen zorgen te maken over garantie. Alice Airco is tijdens de volledige looptijd van de overeenkomst verantwoordelijk voor de juiste werking van de apparatuur. Is er iets mis? Dan komen we dit snel en kosteloos oplossen.

 

Opzeggen

Het kan natuurlijk dat je binnen de overeenkomst periode van 60 maanden besluit te verhuizen of het contract om een andere reden op wil zeggen. Na de eerste 12 maanden heb je bij ons de mogelijkheid het contract op te zeggen. Afhankelijk van de resterende duur van de overeenkomst brengen wij dan een de-installatie vergoeding in rekening. Na 60 maanden kun je de overeenkomst kosteloos opzeggen en de apparatuur voor €1,- van ons overnemen.

Kredietwaardigheid

De overeenkomst wordt niet aangemeld bij het BKR.

Werkgebied

Alice Airco B.V. is gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel, maar we installeren in heel Nederland en brengen hier geen extra kosten voor in rekening

Eigendom

De door Alice Airco aangeboden overeenkomst betreft een "huur van goederen" overeenkomst.

Revive-plus-sfeer-250.png

Extra goed voorbereid zijn?

Lees hier wat er allemaal onder de standaard installatie valt.

bottom of page