top of page
 • Kan een airco ook verwarmen?
  Ja! Met de huidige gasprijzen is een airconditioning zelfs een goedkoper alternatief dan verwarmen met een cv-ketel. Op onze "verwarmen" pagina lees je meer over de voordelen van verwarmen met een airco
 • Wat krijg ik voor het maandbedrag?
  Voor het maandbedrag krijg je een all-in service. Apparatuur, standaard of uitgebreide installatie, onderhoud, en storingsdienst. Kortom alles, zonder addertjes onder het gras.
 • Hoe bestel ik een lease airconditioning?
  Je kunt een lease-airco bestellen door je gegevens achter te laten op deze pagina. Wij zullen dan binnen 24 uur telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend inventarisatie bezoek. Tijdens dit bezoek van onze technische consultant krijg je een op maat gemaakte voorstel waarna wij een nieuwe afspraak maken om zo spoedig mogelijk de installatie uit te voeren.
 • Wat is de minimale contractduur?
  De standaard contractduur voor een lease-airco is 60 maanden. Op verzoek kan er ook een contract gemaakt worden met een kortere looptijd echter zullen de maandelijkse kosten dan wel hoger uit komen.
 • Wat gebeurt er als mijn airco stuk gaat?
  Geen zorgen! Mocht er een storing ontstaan aan de airco, kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk een servicemonteur langs sturen om het probleem op te lossen. Uiteraard is de reparatie kosteloos.
 • Hoe wordt de airco geïnstalleerd?
  Bij de standaard installatie hangen wij de binnenunit op, boren één gat, installeren de buitenunit staand, en verzorgen de koudemiddel handelingen. Dit voldoet in 95% van de gevallen. Blijkt een uitgebreidere installatie nodig zullen wij dit in de offerte meenemen.
 • Kan ik mijn leasecontract opzeggen?
  Het kan natuurlijk dat je binnen de contractperiode van 60 maanden besluit dat je op wil zeggen. Na de eerste 12 maanden heb je bij ons de mogelijkheid het contract op te zeggen. Afhankelijk van de resterende duur van het contract brengen wij dan alleen een de-installatie bedrag in rekening.
 • Hoe groot is een airco?
  Een airco bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. Gemiddelde maten; (breedte x diepte x hoogte) Binnenunit; 85x20x30cm Buitenunit; 80x28x55cm
Revive-plus-sfeer-250.png

Extra goed voorbereid zijn?

Lees hier de voorwaarden voor het leasen van een airconditioning.

bottom of page