Prijsoverzicht

Nu tijdelijk €10,- korting per maand

Actie prijs. 

Nu tijdelijk van €60,- voor €50,- per maand! Voor dit bedrag lease je een 2,5 kW airconditioning inclusief standaard installatie* en jaarlijks onderhoud.

Extra vermogen.

Is 2,5 kW koelvermogen niet voldoende? Dan kun je tegen een extra maandelijks bedrag een sterkere uitvoering leasen. Wil je bijvoorbeeld een 3,5 kW, dan kost dat €4,- per maand extra waardoor het totaal op €54,- per maand uit komt.

Nog meer vermogen? Kijk in de onderstaande tabel wat het precies kost.

Installatie.

In uitzonderlijke gevallen zal de standaard installatie niet voldoen en moeten er extra werkzaamheden worden uitgevoerd. De extra installatiekosten kunt u in het maandbedrag laten opnemen.

Premium airconditioning.

Standaard leasen wij Haier producten uit bij onze klanten. Echter geven wij de optie om te kiezen voor onze premium apparatuur van Mitsubishi Heavy Industries. Kies je voor deze premium apparatuur stijgt het maandbedrag met €8,50. Vergelijk hier de producten.

Condenswaterpomp.

Heeft de airco geen natuurlijk afschot en kan hij zijn condenswater niet kwijt, dan kun je er een condenswaterpomp bij leasen voor €3,- per maand extra. Tijdens het inventarisatie bezoek bepalen we of dit nodig is.

Extra goed voorbereid zijn?

Lees hier de voorwaarden voor het leasen van een airconditioning.