Sfeer afbeelding.png

Voorwaarden

De kleine lettertjes, maar dan groot

Duur contract

Het standaard leasecontract wordt voor 60 maanden afgesloten. 

Producten

Bij een standaard airconditioning contract installeren wij Haier airconditioning apparatuur. Deze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn uitgekozen vanwege hun lange levensduur en efficiënte koeling. Kies je voor een premium-contract installeren wij Mitsubishi Heavy Industries airconditioning. Vergelijk de producten hier.

 

Installatie

Bij de standaard geleverde installatie hangen wij de binnenunit op, boren één gat, installeren de buitenunit staand, en verzorgen de koudemiddel handelingen. Dit voorziet in ongeveer 95% van de gevallen. Blijkt een uitgebreidere installatie nodig te zijn zullen wij dit altijd vooraf bespreken. 

Garantie

Omdat je geen eigenaar bent van de geïnstalleerde airco hoef je je geen zorgen te maken over garantie. Alice Airco is tijdens de volledige looptijd van de overeenkomst verantwoordelijk voor de juiste werking van de apparatuur.

 

Is er iets mis? Onze storingsdienst komt het snel en kosteloos oplossen.

 

Opzeggen

Het kan natuurlijk dat je binnen de overeenkomst periode van 60 maanden besluit te verhuizen of het contract om een andere reden op wil zeggen. Na de eerste 12 maanden heb je bij ons de mogelijkheid het contract op te zeggen. Afhankelijk van de resterende duur van de overeenkomst brengen wij dan een de-installatie bedrag in rekening.

Eigendom

Het door Alice Airco aangeboden leasecontract betreft een "huur van goederen" overeenkomst.

Extra goed voorbereid zijn?

Lees hier wat er allemaal onder de standaard installatie valt.